7 semne care îți arată că Îngerul tău încearcă să te contacteze

Cine sau Ce sunt Îngerii?

În viață ne căutăm liniștea și starea de bine alături de persoanele dragi. Ne legăm spiritual de acestea și sperăm ca atunci când ne simțim nesiguri sau avem probleme să ne ajute să trecem mai ușor peste ele. Însă ce ne facem atunci când nu avem pe nimeni aproape căruia să îi povestim of’ul care ne apasă cu o așa mare greutate sufletul?

Din fericire, încă din prima zi de viață, fiecare copil primește un înger păzitor. Acesta ne este aproape pe tot parcursul călătoriei noastre, în orice moment indiferent de situația în care ne aflăm, fie ea bună sau rea.

Cine sau ce este de fapt un Înger? Cu ce ne ajută în viața de zi cu zi? Denumirea sa provine din limba greacă, de la cuvântul „aggelos” care înseamnă “mesager” dar descrie, de obicei, întreaga gamă de spirite pe care Dumnezeu a creat-o, inclusiv îngerii buni și răi, și categorii speciale precum heruvimii, serafimii și arhanghelul.

După cum spuneam, încă din prima zi de viață, fiecare copil primește un înger păzitor. Acesta a căpătat numele de paznic deoarece menirea sa este de a ne proteja și de a ne preveni de eventuale catastrofe. Nu ai avut pe parcursul vieții momente în care nu vedeai pădurea din cauza copacilor și parcă rezolvarea problemei a venit de unde te așteptai mai puțin? Căci în astfel de circumstanțe Îngerul tău ia întotdeauna atitudine, luând formă și chip uman. În alte cazuri aceștia transmit mesaje cu subînțeles, pe care le-am descris puțin mai jos.

7 semne care îți arată că Îngerul tău încearcă să te contacteze

Lumini multicolore în jurul tău

Ți s-a întâmplat ca atunci când faci o poză, lumina să se transforme în raze multicolore sau să ia formă de chip uman? Acestea sunt semne că Îngerul tău încearcă să te contacteze. În astfel de momente ar trebui să închizi ochii, să te relaxezi și să respiri adânc pentru că acesta îți poartă de grijă, te vindecă și te întinerește.

Pene sau fulgi

Dacă ți-a ieșit o pană în drum este cel mai probabil ca aceasta să fie urma lăsată de îngerul tău păzitor. Poate fi cel mai semnificativ cadou care să-ți amintească dragostea, protecția și suportul său, în special dacă este un fulg alb. Cel mai bun lucru este să-l primești și să-l ții la loc de cinste.

 

Citește aici mai multe despre semnificațiile penelor.

Comunicarea prin vise

Ți s-a întâmplat ca dimineața, deși nu îți mai amintești nimic din ce ai visat cu o seară în urmă, să te trezești mai luminat, mai puternic și mult mai decis spre o direcție anume? Atunci fii mulțumit de tine și urmează-ți simțirile căci îngerul tău păzitor ți-e aproape și-n vis și-n realitate.

Parfum inexplicabil

Dacă simți în jurul tău o aromă fină, dulce, și nu știi de unde vine, nu te panica. Îngerul tău păzitor vrea să te învăluie într-un parfum protectiv.

Voci care îți șoptesc

Nu e un lucru obișnuit să auzi voci care îți șoptesc la ureche. Unii spun că trebuie să fii nebun ca să auzi voci, alții cred că poate fi vorba doar de „auzenii”. Atunci când auzi voci care îți șoptesc la ureche, ascultă-le și ține cont de ele căci îngerul tău păzitor încercă să se facă auzit.

Formațiuni de nori

formatiuni-de-nori-inger

Dacă îți pare că norii iau forma unui înger înseamnă că îngerul tău păzitor este aproape și astfel își face simțită prezența.

Schimbări bruște de temperatură

Ai avut vreodată senzația de piele zbârlită deși afară temperatura este destul de ridicată? Nu te îngrijora, nu e o răceală. Este doar îngerul tău păzitor care încearcă să te îmbrățișeze cu aripile sale protectoare.

 

 

 

 

Help me to grow up!