Cele mai simple vrăji de Halloween pentru începători

Se spune că de Halloween se sărbătorește anul nou vrăjitoresc. Nu este doar o seară festivă, în care copiii se costumează și merg la colindat din casă în casă, ci și una magică în care spiritele morților se trezesc și umblă printre cei vii.

Noaptea de Halloween este noaptea cu cel mai ridicat nivel de energie din toată perioada anului. Prin urmare acesta ar fi cel mai bun moment pentru a îți încerca îndemânarea în vrăji și descântece. Indiferent dacă ești singur sau alături de prieteni, descoperă aceste 3 vrăji simple pentru începători care, îți protejează casa de energii negative, îți poate da răspunsul întrebărilor pe care le cauți de mult sau, îți arată sufletul pereche în reflexia unei oglinzi.

Care ți se pare mai interesantă?

PROTEJEAZĂ-ȚI CASA DE SPIRITE ȘI ENERGII NEGATIVE ÎN NOAPTEA DE HALLOWEEN

Sunt destul de multe tehnici prin care îți poți proteja casa de energii negative fără a avea nevoie de un descântec sau incantații speciale. În cazul ăsta ai nevoie doar de câteva mere roșii și un cuțit. Merele sunt sacre în farmece și ritualuri magice. Taie merele pe rotund, ca în imaginea de mai jos, încât să expui pentagrama din mijloc. Așează-le în jurul casei pentru protecție garantată.

CHIBRITUL – RĂSPUNSUL ÎNTREBĂRILOR VOASTRE

Halloween-ul îți aduce cele mai simple 3 vrăji pentru începători. Dacă ai întrebări cărora nu le știi răspunsul, întreabă un chibrit iar el îți va aduce lumina. E destul de simplu. Ai nevoie de trei bețe de chibrit și un bol cu apă. Aprinde un băț de chibrit și pune întrebarea cu voce tare. Aruncă bățul în castronul cu apă. Repetă acest lucru de trei ori. Dacă toate bețele de chibrit plutesc deasupra apei, răspunsul este da. Dacă se scufundă, răspunsul este nu. Dacă unul se scufundă și două plutesc, răspunsul este pozitiv. Dacă două se scufundă și unul plutește, răspunsul este negativ.

OGLINDĂ, OGLINJOARĂ…

Câți dintre noi nu doresc să aibă aproape pe cineva drag până la adânci bătrâneți? Ei bine, dacă nu ai pe nimeni dar îți dorești să te căsătorești, noaptea de Halloween are puterea magică de a te ajuta să îți vizualizezi sufletul pereche. Ai nevoie de o oglindă mare, atât cât să te vezi din cap până în picioare, și două lumânări roșii și una albă. Fă întuneric în cameră, aprinde lumânările și așează-te în fața oglinzii. În timp ce te privești în oglindă, relaxează-te și rostește ușor: „Oglindă, oglinjoară, chipul său în prag de seară, să apară”. Închide ochii și vizualizează imaginile ce îți apar în minte. Foarte important este și visul de după acest ritual. Ține-l minte și încercă să-l descifrezi.

Te-ar putea interesa și:

Află la ce vârstă te vei căsători

5 vrăji pentru noaptea magică de Halloween

Cum să faci pe cineva să te viseze

Help me to grow up!