Cum să crești „sămânța dragostei” într-un ghiveci cu flori

FarMagia Plantelor

Asemenea nouă, plantele sunt dependente de iubire. Atunci când se simt neglijate, acestea se pălesc, cer îndurare și mor. În epoca Egiptului Antic se credea că plantele sunt spirite care se odihnesc printre noi pe timp de zi și se hrănesc cu lumină și apă.

De-a lungul timpului șamanii le-au folosit proprietățile magice pentru a da putere oricărei vrăji. Acționând ca un spirit protectiv, magia plantelor avea efecte miraculoase în tratamente de vindecare dar și în vrăjile de dragoste și protecție.

Fiecare plantă are proprietăți magice și vibrații diferite. Edward Bach, recunoscut pentru remediile sale naturiste bazate pe flori și energia acestora, susținea că toate plantele au vibrații diferite și este important să le alegi corect, în funcție de dezechilibrul pe care îl ai. Dacă vrei să te convingi, poți face și tu un experiment acasă în doar 5 minute, stând în fața unei plante de ghiveci și urmărind atent fiecare detaliu în parte, de la rădăcină până la vârf. Vei observa cum energia acesteia începe să te afecteze treptat, lăsându-ți impresia că te poate atinge.

Vezi aici 10 Flori de ghiveci care transmit energie pozitivă la tine în casă

Crește sămânța dragostei într-un ghiveci cu flori!

Evită să îți cumperi flori de ghiveci din supermarket. Studiile au demonstrat că acestea atrag vibrațiile, de obicei negative, din jurul lor. Imaginează-ți energiile a sute de oameni strânse la un loc ca o bombă sub presiune gata să explodeze în fiecare minut. Nu ai vrea să te pricopsești cu astfel de avere. Te sfătuiesc mai bine să înveți cum să crești sămânța dragostei într-un ghiveci cu flori!

Dacă nu ai mai plantat flori de ghiveci până acum, ar trebui să te documentezi puțin înainte de a o face. Gândește-te la stilul tău de viața și cât de tare te poți îngriji de aceasta. Ține cont și de mediul propice pe care i-l poți oferi – lumină, umiditate, ș.a.

Îngrijește-o cât mai bine și vezi cum te răsplătește. Învață cum să iubești natura și ea te va iubi înapoi. Tratează-o ca pe un om mare – în tăcere îți va asculta secretele și îți va împărtăși în schimb energia necesară de care ai nevoie.

Cum să absorbi energia unei plante de ghiveci

Știai că plantele sunt ca un filtru? Acestea funcționează pe principiul: dă-mi ce am nevoie și îți voi da în schimb ce ai tu nevoie. De aceea este foarte important să ai grijă de plantele tale de ghiveci.

Ia-ți timp și meditează alături de planta ta. Străduiește-te să îi transmiți emoții pe care le simți cu adevărat. Nu îi transmite vibrații false. Ascultă muzică preferată care să te ajute să-ți trezești emoții reale, calde; uită-te la poze care cu oamenii pe care îi iubești și lasă-te purtată în fantezie. Pune toate aceste sentimente la un loc și comunică-i-le plantei tale împuternicind-o, cu intenția de stimula mai mult din această energie pe măsură ce planta crește.

Odată ce i-ai dat puterea și i-ai arătat scopul tău, toată îngrijirea pe care i-o acorzi devine parte din ritualul tău. Ai grijă de planta ta de ghiveci ca și cum ai avea grijă de sufletul tău, pe măsură ce aceasta crește, va crește și dragostea ta.

Acest ritual servește două scopuri: pe de o parte planta va menține vibrația sporită (în special aceea a iubirii) care v-a încuraja propria ta energie să se potrivească cu aceasta, schimbând modul în care tu și cei din jurul tău răspund și acționează cu tine. Pe altă parte îngrijirea plantei de ghiveci te va ajuta să te concentrezi asupra atenției și efortului care duce la menținerea dragostei.

Iată cum mi-am sădit eu sămânța dragostei într-un ghiveci cu flori!

Te-ar putea interesa și:

Cum să îți găsești echilibrul – 5 pași simpli

Scapă de insomnie ca prin magie

Descântec de deochi

Help me to grow up!