Cum să induci un vis subconștientului

Am avut un vis destul de profund azi-noapte; atât de intens încât aș fi jurat că este realitate. Când m-am trezit de dimineață mi-a venit în minte prietena mea, Ioana, care-mi spunea că atunci când visezi pe cineva, aceea persoană a adormit cu gândul la tine. Și cum nu m-am putut abține, am vrut să văd dacă există o fărâmă de adevăr în toate spusele ei.

Am făcut o mică cercetare pe internet, cu gândul că o să dau peste vreun ritual de-al șamanilor, vechi de 300 de ani. N-am găsit chiar ce căutam însă am descoperit un fel de meditație care pare să funcționeze.

Sună foarte simplu pentru cunoscătorii de meditație, yoga sau hipnoză pentru că se cunosc spiritual mai bine. Dar nici pentru un inițiat nu este foarte greu. Trebuie doar să fii empatic față de persoana pe care o gândești.

Cum să faci pe cineva să te viseze?

Gândește-te la persoana căreia vrei să îi apari în vis și imaginează-ți-o astfel:

  • felul în care vorbește
  • culoarea ochilor, a părului, a pielii
  • hainele
  • gesturile pe care le folosește, obiceiurile
  • personalitatea
  • sunetul vocii
  • zâmbetul, supărarea

Stabilește un moment în care ești sigur că persoana dragă doarme. În general, pentru majoritatea oamenilor cu programe normale de somn, 3am este cu siguranță cel mai bun moment. Poți medita și mai aproape de momentul în care se va trezi. O să-și amintească mai bine, dar vei risca faptul că se poate trezi înainte de a termina, sau chiar înainte de a începe. Atunci când încercați să transmiteți un vis cuiva care nu doarme, subconștientul său primește vibrațiile tale iar acesta neștiind ce sunt, îl va face să se simtă, inconștient, negativi față de voi; 

Trecând peste asta, ești probabil dornic să știi de unde să începi.

Cea mai bună idee este să dormi 4-5 ore înainte de ora la care vrei să meditezi. Setează-ți o alarmă să te trezească la ora stabilită. Când te trezești, ridică-te și întinde-te, umblă puțin prin cameră și bea apă dacă simți nevoia. N-ar trebui să îți fie greu să adormi din nou, dar ar trebui să fii suficient de conștient de faptul că mintea ta încă funcționează.

Așează-te din nou în pat, în poziția normală de somn. Din meditația viselor, vei adormi numaidecât. De fapt, o să adormi chiar în timpul ei, deși pare imposibil!

Acum începi să lucrezi cu mintea și imaginația ta! Trebuie să obții o vizualizare perfectă, clară a persoanei. Utilizează toate caracteristicile menționate mai înainte pentru a-ți crea persoana în minte – aspect, postură, haine etc. Concentrează-te acum pe contactarea acelei persoane. Gândește-te la numele său, repetându-l, și păstrează-i imaginea în minte. Păstrează un contact vizual cu aceasta până când vei simți o ușoară creștere a energiei și o senzație ciudată. În acest moment mințile voastre sunt interconectate. Este bine de știut că este mai ușor să faci această conexiune decât să o menții.

De aici începi să controlezi visul. Imaginează-ți scena și simte totul ca și cum ar fi real. Asigură-te că te vei face înțeles cu mesajul transmis. Ascultă ce spune cealaltă persoană. Concentrează-te și nu lăsa mintea să-ți zburde aiurea! Vei adormi destul de ușor, de natural încât nu vei realiza.

Te-ar putea interesa și:

Visul – o premoniție?

Descântec de coșmar

Scapă de insomnie ca prin magie!

Help me to grow up!