Despre mine

Ce fel de vrăjitoare ești?

Sunt o vrăjitoare a viselor, spirituală și intuitivă. Nu am descoperit încă dacă m-am născut cu har sau dacă l-am dobândit pe parcurs.

Fă o vrajă! Spune-mi ce o să fac mâine…

Am primit o grămadă de întrebări ca „ Poți să mă transformi în broască? ” sau „ Spune-mi, ce-am făcut aseară? ”. 

De obicei le răspund că prefer să îmi folosesc magia pentru a vindeca oamenii, nu pentru a-i face să orăcăie ca o broască.

Chiar ai o mătură magică?

Am 3 mături acasă. 🙂

Una pe care o țin în curte, murdară. Una în casă și una care mă ajută să curăț praful. Cea pe care o țin în curte arată destul de „magică” deoarece este una tradițională, făcută din nuiele – cea mai potrivită pentru a mătura toamna frunzele din grădină.

Mai am și un aspirator care își face treaba destul de bine, dar ăla nu cred că se pune…

Ce fel de vrăji practici?

Specialitatea mea sunt vrăjile de vindecare emoțională și/sau spirituală.

De obicei oamenii vor sprijin atunci când vor un loc nou de muncă, să înceapă o viață nouă, să găsească ce au pierdut sau să-și întâlnească marea iubire.

Ai un blog în care se regăsesc și articole despre cum să practici ghicitul în cărți sau cum să prepari licoarea dragostei. Funcționează dacă nu ai har?

Mi-am început blogul acum doi ani, în Ianuarie 2016. La început arăta ca un simplu jurnal în care îmi scriam fel și fel de lucruri pe care încercam să le descopăr și eu la rândul meu. Apoi am încercat să o transform într-o revistă online din care să poată învăța oricine practici simple și ritualuri de vrăjitorie.

Sună foarte pompos dar nu vei regăsi printre ele magie neagră de niciun fel. Ci mai degrabă cum să emani energie pozitivă printre oameni sau să te faci plăcut la locul de muncă.

Am și pagină de Facebook chiar! 4Believers poți da și tu like și poți spune și prietenilor despre ea. Mi-a plăcea să-mi împart ideile cu voi!

Lăsând la o parte toate acestea, nu știu dacă harul se moștenește sau pur și simplu te naști cu el. Dar sunt de părere că atunci când ai dorință și speranță se nasc și energii. Așa atragi lucruri să se întâmple sau nu. Trebuie doar să crezi…în tine, în lucruri, în Univers.

Cum îți petreci timpul de obicei?

Ca oricine altcineva. Muncesc 5 zile pe săptămână dintre care două sunt liberă. În zilele libere îmi place să citesc, să ies în natură și să îmi revăd prietenii. Toate lucrurile pe care le fac în viața de zi cu zi sunt în strânsă legătură. Din când în când mai presar și o fărâmă de magie, doar ca să ies puțin din rutină.

Crezi că toți avem puteri magice?

Da, toți avem puteri magice. Și dacă tu crezi că nu ai, există și practici care nu se bazează pe har ci pe cunoștințele fiecăruia. De exemplu Ghicitul în cărțile de joc.

Există vreo vrajă care îl poate face pe Cătălin Botezatu să se îndrăgostească nebunește de tine?

Nicidecum. Ca și om mi se pare greșit să forțezi pe cineva să facă ceva împotriva voinței lui. Cred mai mult în legea atracției.

Mai degrabă aș putea să îți spun un secret care poate atrage dragostea.

Ce le spui celor care sunt sceptici în privința vrăjitoriei și lucrurilor magice?

Că până și internetul există deși nu e vizibil – totul are nevoie doar de o sursă.