Numerologia

Numărul dragostei și al căsătorieiwedding-rings-998417_960_720

Pentru a calcula numărul dragostei și al căsătoriei este nevoie de o foaie și un creion, și este necesară cunoașterea exactă a numelui și prenumelui persoanei iubite. Mai jos avem un tabel conform căreia vom afla cifra fiecărei litere.  Le vom aduna între ele până vom ajunge la un singur număr.

Exemplu: Andreea Cristina Iliescu

Andreea 1+4+4+9+5+5+1=11;                                      11+38+33 =82

Cristina 3+9+9+1+1+9+5+1=38;                                   8+2 = 10

Iliescu 9+3+9+5+1+3+3=33;                                          1+0=1

Cifra dragostei și a căsătoriei este 1.

Tabelul Literelor

jhjg

Numărul carcaterului

Pentru a-l afla este nevoie de a ști precis data nașterii tale și a partenerului. Se va calcula idem Numărului Dragostei și al Căsătoriei, până va rezulta o singură cifră. Ea se va numi Cifră Guvernantă.

Exemplu: 3.11.1993 (3+1+1+1+9+9+3=27 / 2+7=9)

Cifra Numărului Caracterului este 9.

Ce spun cifrele Caracterului

  1. Cei guvernați de acest număr oferă dragoste condiționată de nivel intelectual. Sunt atât de preocupați de inteligență, și tot ce tinde spre aceasta, încât dau uitare sentimentelor. Cer multă atenție în viața conjugală existând mereu pericolul unor relații extraconjugale.
  2. Cei dominați de această cifră sunt iubitori de confort și stabilitate. Pot fi influențați de intervențiile familiei privind căsătoria. Prieteniile platonice pot fi periculoase în perioada căsniciei. Vor căuta în persoana de lângă ei, reflecția lor, inteligență, înclinații practice și care poate asigura ajutor financiar.
  3. Cei stăpâniți de aceasta cifră au tendința de a se îndrăgosti de persoane aflate într-o relație sau deja căsătorite. Sunt idealiști și-și doresc reciprocitate în căsnicie. Adesea, spiritul lor de sacrificiu, dăruirea lor pot fi exploatate, aducându-le decepții. Vor reuși în dragoste și căsătorie numai dacă se vor lăsa în baza destinului , intuiției, alegerea lor find fără regret.
  4. Sentimentaliști din fire, cei dominați de cifra 4 vor fi puternic orientați spre căsătorie. Ei vor urmări să aibă aproape o persoană activă, cu inițiativă și autoritate, deși nu le place să fie tratați militărește. Vor avea căsnicii pline de conflicte, mai mult sau mai puțin, lipsite de respect.
  5. Persoanele aflate sub această cifră au, de obicei, căsnicii durabile și instincte sexual puternice. Sunt oameni sinceri și de cuvânt. Cer același lucru de la partenerul de viață. Dacă partenerul nu îl trișează, căsătoria va fi fericită și plină de dragoste. În caz contrar, divorțați sau despărțiți, le este greu să își refacă viața. Stau mereu în atac, devenind irascibili când sunt puși într-o situație diferită de cea imaginată. Au principii morale și religioase.
  6. Purtătorii acestei cifre sunt oameni interiorizați, ce se comportă cu timiditate. Se îndrăgostesc repede și iubesc cu foc.  O lipsă de neatenție, sau alegerile pripite, pot duce la căsătorii neinspirate, urmate de neplăceri și nefericire. Aceștia sunt slabi și li se recomandă să fie vigilenți și  să-și înfrâneze dorințele de a-și căuta noi relații sentimentale cărora le pot cădea victime. Majoritatea acestora se căsătoresc după 30 ani.
  7. Sunt instabili în relațiile amoroase, căutând perfecțiunea. Odată căsătoriți se stabilizează, nemaicăutând relații extraconjugale. Sunt agitați, irascibili și foarte mândrii de ei. Le place să fie admirați și să iasă în evidență. Sunt vigilenți și au interese ascunse.
  8. Cei aflați sub acest număr, sunt asemănători cu cei guvernați de cifra 7. Amatori de schimbare, de varietate, e posibil să aibă mai multe căsătorii. Se spune că aceștia pot avea relații reușite cu persoane de sex opus mai în vârstă.
  9. Pentru oamenii dominați de această cifră, căsătoria este una dintre marile împliniri ale vieții. Ei văd căsătoria ca pe un liman al vieții adevărate. Vor trebui să fie atenți ca preocupările lor să fie asemănătoare cu cele ale partenerului, altfel vor apărea nemulțumirile și nereușita. Se vor simți atrași în tinerețe de persoanele mai în vârstă, iar la bătrânețe de persoanele tinere. Asemenea orientări în dragoste nu le vor aduce neplăceri.

Atracția și respingerea numerelor dragostei și ale căsniciei

Cifrele de același fel vor constitui o armonie perfectă, ceea ce uneori duce la monotonie și apoi la despărțire. Atunci când un număr atrage pe altul înseamnă că oamenii care le poartă sunt compatibili. Când două numere sunt în dezacord sau se opun, formarea unei familii este dificilă. Când o cifră este pasivă față de alta, căsătoria nu va fi influențată de dragoste sau în cel mai rău caz, nu se potrivesc deloc.

Cifra 1 are atracție puternică și reciprocă pentru cifra 9, le atrage pe 4 și 8, se opune cifrelor 6 și 7 și manifestă pasivitate față de 2, 3 și 5.

Cifra 2 are atracție puternică și reciprocă pentru cifra 8, atrage cifrele 7, 9 și 1, se opune cifrei 5 și este pasivă față de 3, 4 și 6.

Cifra 3 are atracție puternică și reciprocă pentru cifra 7, atrage cifrele 5, 6 și 9, se opune cifrelor 4 și 8 și este pasivă cifrelor 1 și 2.

Cifra 4 se atrage reciproc și puternic cu cifra 6, atrage pe 1 și 8, se opune cifrei 5 și este pasivă de 2, 7, 9 și 3.

Cifra 5 se atrage puternic și reciproc cu alt 5, atrage pe 2, 9 și 3, se opune cifrei 4 și este pasivă față de 1, 6, 7 și 8.

Cifra 6 se atrage puternic și reciproc cu 4 și 2, le atrage pe 3 și 9, se opune, dar destul de slab, cifrelor 1 și 8, se opune puternic cifrei 5 și este pasivă față de cifra 7.

Cifra 7 prezintă atracție puternică și reciprocă pentru 3 și 5, atrage pe 2 și 6, se opune lui 1 și 9, și este pasivă de 4 și 8.

Cifra 8 manifestă atracție puterniă și reciprocă față de 2 și 5, atrage cifrele 1 și 4, se opune lui 3 și 6 și este pasivă față de 7 și 9.

Cifra 9 se atrage puternic și reciproc cu 1, atrage cifrele 2, 3 și 6, se opune lui 7 și este pasivă față de 4, 5 și 8.