Parfum de vrăjitoare

Prin cercetările pe care le-am făcut pentru postul anterior, am găsit, într-o carte veche de magie, câteva rețete de Parfum de vrăjitoare. Nu par a fi foarte greu de preparat, așa că vi le împărtășesc și vouă. Cred că fiecare ingredient poate fi înlocuit, după gusturi și preferințe. Fă-ți parfumul să miroase magic!

Parfumul Preotesei Lunii

blue-liquid-bottleÎntr-o sticluță de esență, combinăm ulei de culoare maro închis sau albastru, cu un strop de ulei de Regina Nopții, trei picături de ulei de trandafir roz și una de lămâiță. Stabilizăm cu 100ml alcool și amestecăm. Astfel am realizat Parfumul Preotesei Lunii, fresh, primăvăratic.

Parfum solid de Levănțică

100g ceară naturală de albine – o jumătate de cană de ulei dulce de migdale – o linguriță de ulei de levănțică.

Topește ceara într-o oală, la bain-marie, împreună cu uleiurile. Ia de pe foc și amestecă timp de un minut, continuu, pentru ca ingredientele să se închege puțin. Toarnă în forme și lasă la răcit până devine solid. Se păstrează în loc uscat și rece.

parfum-solid-de-levantica

Arta vrăjitoarei

La 100ml de alcool adăugăm 30 de picături de ulei de mosc, 15 picături de ambră și 30 picături de ulei de bergamotă. Omogenizează-le până când toate cele trei mirosuri se îmbină, apoi mai adaugă încă 11 picături de ulei de cuișoare și scorțișoară. Tocmai ce ai creat arta vrăjitoarei Lillith, un parfum dulce, afrodiziac.

Parfumul Mamei NaturăChamomile-Oil

Părți egale de ulei de paciuli și trandafir, amestecate bine pentru a combina aromele.

Esența zeului Soare

Se prepară din părți egale de ulei esențial de mușețel, lămâie și ylang-ylang. Amestecă totul puternic și păstrează esența într-un recipient cu capac, pentru a-și păstra aroma intensă mai mult timp.

Te-ar putea interesa și:

Cele mai cunoscute Tipuri de Vrăjitoare

Poțiune Magică – Rețeta Dragostei

5 Ierburi de care Nu Știai că sunt Magice

Help me to grow up!