Pendulul, corp energetic

Ce este un pendul?55a57b45246d7e02de3a0832635c63dd1

Pendulul este un obiect magic de dimensiuni reduse, realizat dintr-un obiect mic(cristal, metal prețios) suspendat de un lănțișor, o ață sau sfoară. Nu-l putem confunda nicidecum cu un talisman; spre deosebire de acesta, pendulul este folosit în a localiza energii.

De-a lungul istoriei, aceste obiecte purificate erau utilizate în localizarea apei, aurului, a pietrelor prețioase și a altor elemente naturale cu energii ridicate. Magii puteau localiza infecții și slăbiciuni ale corpului sau chiar determinau sexul copilului nenăscut. În arta spiritualității, și astăzi se mai folosește magia transmisă în a face legătura cu lumea de dincolo, nu ca un portal ci mai degrabă ca un mijloc de comunicare, numit pendulism. Astfel, spiritele nu pot depăși pragul lumii noastre, evitând orice contact fizic.

Pendulismul – magie sau tactică?

În vrăjitorie pendulismul capătă o formă magică. Folosit corespunzător, îți poate răspunde la întrebări pe care conștientul nu le poate descifra. Pendulul nu numai că transmite și atrage energii, ci și împărtășește secrete precum cele pe care le păstrează cel mai bun prieten.

Unele vrăjitoare, din relația lor cu natura, au preluat al 6-lea simț, făcând posibilă interceptarea cu spiritele trecute în lumea de dincolo. Ele au căutat un mod de a comunica direct, din care să poată căpăta răspunsuri și informații, la un nivel superior. În ședința de pendulism, obiectul suspendat amplifică și face vizibile mișcări foarte slabe ale mâinii în care este ținut. Cercetătorii au explicat că impulsurile pot fi procese psihice active transmise din subconștientul nostru.

Ce este pendulismul de fapt – magie sau tactica? Dacă și tu simți că ești special, poți încerca acasă să vezi dacă într-adevăr funcționează.

Ședință pentru acasăpendul paper1

Deși suntem în perioada vacanței, poți avea ca temă, toată vara, să încerci, acasă, o ședință de pendualism. Vei avea nevoie de un pendul și un loc liniștit. Așează-te la o masă, relaxează-te și scapă de stresul cotidian. Gândește-te ce vrei să afli și formulează întrebările astfel încât să se poată răspundă cu „da” sau „nu”.

Ține o mână pe picior iar cealaltă în cot, pe masă, cu pendulul susținut între degetul mare și cel arătător. Nu balansa sfoara, se va balansa singură. Pune o întrebare și așteaptă să ți se răspundă. Dacă se mișcă în direcția N-S, este afirmativă. De se clatină dinspre Est înspre Vest sau invers, atunci răspunsul este negativ. Pendulul se poate mișca și circular reprezentând indecizie și îndemnul „mai încearcă”.

Te-ar putea interesa și:

Talismanul care purifică energiile negative din jurul tău

Piatra norocoasă fiecărei zodii

Ritual pentru inimă frântă

 

Help me to grow up!