Poțiune magică – Rețeta dragostei

Am fost întrebată de o poțiune de dragoste care funcționează cu adevărat. De fapt, fiecare poțiune este la fel de bună ca și vrăjitoarea care o prepară și, va funcționa ca atare. Licoarea magică pe care am transcris-o mai jos este o rețetă „furată” de la o bătrână vrăjitoare din sat și funcționează pe bază de ingrediente naturale, foarte ușor de procurat. Sper ca aceasta să devină mai accesibilă tuturor celor care duc dorul unui strop de iubire.

Poțiunea dragostei

Cel mai important lucru în prepararea unei poțiuni este intenția folosirii ei. Poțiunea dragostei nu va afecta sănătatea celui care o consumă, ci doar îi va schimba viziunea despre tine, prin îndepărtarea energiilor negative. Momentul prielnic: noaptea dinspre duminică – luni cu semilună.

potiune-magicaIngrediente:

– petale de trandafir roșu sau roz;
– 5 linguri de miere;
– un praf de scorțișoară;
 jumătate de pahar cu apă naturală, de izvor;
un recipient în care să păstrezi elixirul.

Preparare:

Pentru a activa legea atracției trebuie doar să meditezi asupra persoanei dragi. Gândește profund, inspiră sentimente de dragoste și căldură sufletească.
Pune toate ingredientele în recipient, strânge-i bine capacul și ține-l între palme rostind:

„Poțiune adeverește-te și adu-mi dragostea ce o aștept de mult. Mi-am oferit inima bărbatului X. Dă un început iubirii noastre.”

Și așa va fi…

Închide ochii și vizualizează asupra chipului persoanei pe care o iubești. Astfel se va crea o energie de legătură între tine și poțiunea pe care o pregătești. Agită puternic recipientul pentru ca toate ingredientele să fie bine amestecate. Ține-l afară peste noapte. A doua zi de dimineață poțiunea dragostei este tocmai bună de pus în ceai.

Utilizare:

Pune câteva picături din poțiunea dragostei în băutura celui pe care îl iubești și servește-l cu mâna ta.

Te-ar putea interesa și:

Ritual pentru o Inimă frântă

Ritual în Noaptea de Sânziene cu Flori Galbene Fermecate

Ghicitul în Cărți

 

Help me to grow up!