Sarea din bucate e bună la toate

Un praf de sare…Salt

Sarea era folosită în magie ca mineral în ritualuri de curățare, purificare, protecție sau temei. Fetele nemăritate își atrăgeau viitorii soți cu trucuri simple în care presărau un praf de sare, pe când cele deja însărcinate erau chiar ele păcălite ca familia să poată afla instant sexul copilului, doar printr-un gest al acesteia. Femeile nesigure și cu dorință de protecție, păstrau asupra lor un săculeț cu sare în care adăugau și o crenguță de busuioc sau rozmarin, pe când cele sigure de o viitoare ceartă aruncau peste umărul stâng, ce credeți?…un praf de sare!

…în popor

Cine nu a auzit de metoda băbească de a afla sexul copilului? Este foarte simplă și se zice că funcționează. Manevra grea este de a picura sare în cap gravidei, fără ca aceasta să știe ori să simtă. Urmărește-o. La scurt timp va face un gest din reflex. Dacă duce mâna spre nas, bebelușul se va naște băiat. Dacă o duce către gură, va fi fată.

un praf de sare

Fetele tinere care doresc iubirea și protecția iubitului, vor trebui să smulgă un fir din părul acestuia și să îl frece cu sare, între degete, repetând, în gând, numele lui de 3 ori. Cele ce vor cu ardoare să se căsătorească își pot lega viitorii soți cu un praf de sare. Presară puțină sare în cap alesului tău rostind următoarele:

„Așa cum nu poate să trăiască omul fără sare, să nu poți să trăiești tu fără mine!”

Atunci când dai peste solniță ști că urmează o ceartă. Nu apuca să te enervezi! Remediul este să arunci un praf de sare peste umărul stâng iar disputa va trece neobservată.

…în magie

0db2d85b20c9c45221ecf8ce7c0a07e6Sarea are proprietăți vindecătoare deosebite. Este eficientă și sigură în ritualurile de curățare și purificare. Atunci când te simți depresiv, furios, negativ, fă o baie caldă cu sare și relaxează-te.

Crează-ți amuleta dintr-un săculeț roșu în care să fie un cristal de sare și o crenguță de busuioc/rozmarin. Ține-o aproape pentru a alunga energiile negative cu care te confrunți zilnic.

În vrăjile de protecție se folosește deseori alături de un praf de piper. Mixează într-un bol un praf de sare și piper și aruncă un strop din acest amestec în fiecare colț al casei pentru a spori siguranța căminului tău. Presară un firicel de sare în preajma ferestrelor și ușilor pentru a ține la distanță spiritele rele.

Te-ar putea interesa și:

Atrage banii cu un Praf de Scorțișoară

Află Vârsta la care te vei Căsători prin acest Joc Simplu

Descântec de Deochi

 

 

Help me to grow up!