Scapă de Insomnie ca prin magie!

insomnieCâți dintre voi nu ați resimțit pe pielea voastră efectele sâcâitoare ale Insomniei, acele stări de somnolență epuizantă, pe timpul zilei? Acestea se datorează somnului prost și odihnei neregulate. Insomnia nu mai prezintă o noutate pentru nimeni, stresul fiind principalul factor de risc care induce această tulburare în organism. Dacă nu știai deja, Insomnia afectează milioane de oameni din întreaga lume. Care este cel mai eficient tratament împotriva problemelor de somn?

Suferi de insomnie? Iată cum poți scăpa de ea

Dacă ești mai tot timpul stresat și ai probleme cu somnul, cu siguranță suferi de Insomnie. Dacă nu este tratată adecvat, aceasta poate duce la oboseală psihică, timp de reacție crescut, anxietate și chiar depresie. Tot ce trebuie să faci înainte de toate este să îți transformi somnul, din dușman, în prieten. Deși sună atât de ușor, atunci când ai probleme de odihnă, acest lucru pare imposibil. Poți sta întins ore în șir numărând oi, căci va fi în zadar!… Iată cum poți scăpa cel mai ușor de Insomnie.

Bananele sunt bogate în potasiu și magneziu, dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că de fapt, coaja de banană, are chiar mai mult potasiu și magneziu decât banana în sine și, este întotdeauna aruncată la gunoi. Nu mai face asta! Potasiul și magneziul sunt minerale benefice pentru sistemul nervos și ajută la relaxarea mușchilor. Ghici ce mineral îți lipsește din organism atunci când te simți stresat și obosit? Bineînțeles că este vorba de Magneziu – ai nevoie de o doză destul de mare pentru a face față presiunii de zi cu zi.

Scapă de insomnie ca prin magie cu această rețetă simplă, prin care îți poți procura, natural, maximul de potasiu și magneziu, chiar din coaja de banană.

Insomniile apar și atunci când nivelul zahărului din sânge este dezechilibrat. Scorțișoara este minunată deoarece echilibrează nivelul de zahăr din sânge și acționează ca un tonic general – combate oboseala și stresul.

Punându-le laolaltă, coaja de banană și scorțișoara, sunt cel mai bun remediu naturist împotriva tulburărilor de somn și insomniei.

Infuzie de Banane

Ai nevoie de: 2 banane (nici prea verzi dar nici foarte infuzie-de-bananecoapte), 500 ml. apă, un praf de scorțișoară.

Mod de preparare: Ia cele două banane și taie-le capetele, cât să se vadă puțin din miezul acestora. Pune-le într-o oală cu apă, cât să le astupe, și lasă-le la fiert până se înnegresc. Stinge focul, presară un praf de scorțișoară și acoperă cu un capac pentru 5 minute. Strecoară apoi ceaiul și gata. Cel mai potrivit e să îl bei cu o oră înainte de a te pune în pat.

Te-ar putea interesa și:

7 alimente minune pentru corp și minte

5 Ierburi de care nu știai că sunt magice

Sarea din bucate e bună la toate

 

Help me to grow up!