Susan deschide-te!

Puterea semințelor de Susan

Se spune că semințele de susan au puterea de a deschide încuietori, de a dezvălui pasaje ascunse și de a găsi comori de mult pierdute. De asemenea, acestea erau utilizate în magie pentru a induce senzualitatea. Mai jos am dezvăluit cum pot fi folosite și într-un mod mult mai banal, în atragerea banilor, a prosperității sau în facilitarea găsirii unui nou loc de muncă .

Semințele magice de Susan

Dacă simți că nimic nu îți merge bine și puterile tale au ajuns la final, încearcă să apleci urechea la vorbele din moși strămoși pe care ți le spunea bunica despre semințele magice de susan. Cum atragi prosperitatea?

Presară semințele magice de susan într-un bol curat, apoi pune-l undeva în apropierea ușii casei, într-un spațiu sigur. De fiecare dată când treci pe lângă acesta, bate-l cu degetul Apollo (degetul inelar), al mâinii tale stângi.

Schimbă semințele de susan în fiecare lună și scapă de cele vechi aruncându-le într-o apă curgătoare.

La următorul interviu de angajare, încearcă să te asiguri că ai ulei de susan la tine. Unge-te cu puțin ulei pe încheieturi și pune-ți o dorință legată de jobul pentru care vrei să aplici. Fii încrezător în dorința aleasă și aceasta sigur se va împlini! Dacă îți este imposibil să găsești ulei de susan, pune într-un săculeț o lingură de semințe de susan stropite cu mir, și poartă-l aproape ca pe un talisman.

Te-ar putea interesa și:

Atrage banii cu un praf de scorțișoară

Nestemate norocoase în funcție de zodie

Ghicitul în bobi 

Help me to grow up!