Talisman cu energii purificatoare

Simte energia Solstițiului de Vară

Solstițiul de vară (n.r. sărbătorit pe 21 Iunie) este momentul inedit de a transforma o bijuterie din aur într-un talisman cu energii purificatoare. Poți folosi orice fel de obiect din aur, indiferent dacă este un pandantiv, un inel sau o monedă.

Ai nevoie de:

  • 1 obiect din aur;
  • 1 vas termorezistent, 1 vas din metal;
  • plante uscate (sunătoare, salvie, lavandă, mușețel, cimbru, rozmarin);
  • 1 lumânare galbenă sau aurie.

În ajunul zilei de 21 Iunie, bijuteria trebuie lăsată să se liniștească într-un vas din metal, plin cu ierburi uscate (sunătoare, salvie, lavandă, mușețel, cimbru, rozmarin), toate reprezentând elementul Pământ.

wedding-1017239_960_720

 

În zorii zilei de solstițiu se scoate amuleta de aur dintre ierburi și se pune în alt vas cu apă curată,  trecând-o apoi deasupra flăcării unei lumânări galbene sau aurii. Tot cu flacăra de la lumânare, se dă foc buruienilor din vas, lăsându-le să ardă și să își împrăștie aromele. Fiind atinsă de elementele Pământ, Apă și Foc bijuteria are nevoie de elementul aerului pentru a fi pe deplin purificată. Astfel se lasă talismanul, afară, într-un loc sigur încât să fie sub lumina soarelui de la mijlocul zilei până la apus. Noaptea, înainte de culcare, ține-l strâns în mâna stângă, închide ochii, pune-ți o dorință și recită de 3 ori:

„Fii vrăjit și legat, cu noroc, cu dragoste și lumină! Belșugul să se reverse și energiile să străluce.

Așa să fie!”

Te-ar putea interesa și:

Solstițiul de vară răsare cu tradiții

Ritual de Dragoste în seara de Sânziene

Amuleta norocoasă care atrage banii ca un magnet

 

Help me to grow up!